https://www.facebook.com/%D0%87%D1%81%D1%82%D0%B8-789376981117707/
Їсти
Сообщество
Морозиво
зі смаком мигдалю, мабуть, сподобається усім. Тим паче якщо це морозиво
домашнього приготування, із натуральних вершків і молока. Скуштувавши
цей смаколик, у вас неодмінно попросять рецепт. Якщо вам…
jisty.com.ua|Автор: admin
Колір
шкірки баклажана залежить від солей, які у ньому переважають. Якщо овоч
синій – значить у ньому багато кальцію і магнію, якщо пурпурний –
більше калієвих солей. Сучасний баклажан не обов’язково має традиційну
синьо-фіолетову шкірку, його забарвлення може варіюватися від
жовто-коричневого до білого.
Поки
ще на ринку можна віднайти і баклажани і не дуже дорогі помідори,
поспішайте приготувати макарони за цим рецептом. Вони стануть вдалим
варіантом і для вечері, і на друге на обід. Ця страва смачна, проста і
швидка…
jisty.com.ua|Автор: admin
Універсальна зимова закуска - і смачно, і красиво, і тепло Смайлик «wink»
Урожай
квасолі зібрано, ціни на неї невисокі, тож саме час подбати про запас
на зиму. До прикладу, закрутити салат, рецепт якого вам пропонуємо. Він
смачний і ситний. Спробуйте - не пошкодуєте! Вам сподобався рецепт
салату…
jisty.com.ua|Автор: admin
И.Т.Д. ПО САЙТУ...
Комментариев нет:
Отправить комментарий