🍰 Любите потішити себе та своїх близьких смачненьким? Тоді сьогоднішній рецепт саме для Вас.
Сьогодні ми підготували для Вас мега смачний веганський тортик, який готується швидко та без великиx зусиль.
Сьогодні ми підготували для Вас мега смачний веганський тортик, який готується швидко та без великиx зусиль.
🍰 Інгрідієнти:
- 8 бананів
- 200 грам горіхів (найкраще використовувати фундук)
- 2-3 ч.л. какао
- 1 стакан кеш’ю
- 1 стакан кокосової стружки
- Сік апельсина (приблизно з 2 апельсинів)
- 2-3 ст. л. меду
- Ваніль
🍰 Спосіб приготування:
Подрібнюємо горіхи та змішуємо їх з бананами в блендері, додаємо 2-3 ч.л. какао. З отриманої маси формуємо млинці та викладаємо їх на пергаментний папір ( на один млинець потрібно приблизно 5-6 ст.л. бананово – горіхової маси). Висушуємо блінчики в духовці 20 хвилин при температурі 120 С. Отримані коржі поки відставляємо в сторону.
Для крему в блендері змішуємо стакан кеш’ю (горіхи перед цим потрібно замочити в воді на 3 години), стакан кокосової стружки, апельсиновий сік, мед та ваніль. Коржі змащуємо кремом та формуємо тортик. Готовий торт потрібно поставити в холодильник на 2-3 години.
Смачного
#рецептСЖ
- 8 бананів
- 200 грам горіхів (найкраще використовувати фундук)
- 2-3 ч.л. какао
- 1 стакан кеш’ю
- 1 стакан кокосової стружки
- Сік апельсина (приблизно з 2 апельсинів)
- 2-3 ст. л. меду
- Ваніль
🍰 Спосіб приготування:
Подрібнюємо горіхи та змішуємо їх з бананами в блендері, додаємо 2-3 ч.л. какао. З отриманої маси формуємо млинці та викладаємо їх на пергаментний папір ( на один млинець потрібно приблизно 5-6 ст.л. бананово – горіхової маси). Висушуємо блінчики в духовці 20 хвилин при температурі 120 С. Отримані коржі поки відставляємо в сторону.
Для крему в блендері змішуємо стакан кеш’ю (горіхи перед цим потрібно замочити в воді на 3 години), стакан кокосової стружки, апельсиновий сік, мед та ваніль. Коржі змащуємо кремом та формуємо тортик. Готовий торт потрібно поставити в холодильник на 2-3 години.
Смачного
#рецептСЖ
Комментариев нет:
Отправить комментарий