https://willbeua.com/kitchen/retsept-smachnogo-nizhnogo-torta-z-chornitsiami_3632/
Рецепт смачного, ніжного торта з чорницями 04 липня 2018 р. 11:47 Чорниця, за у цьому рецепті не підлягає термічній обробці, отже, вітаміни усі зберігаються… Такий чорничний пляцок готується дуже легко та до снаги навіть господині-початківцю. Ягоди до цього рецепту можна застосовувати будь-які, але ягоди з кісточками бажано перетерти через сито. Для бісквіту: Яйця (невеликі) – 2 штуки. Цукор – ¼ склянки. Борошно – ¼ склянки. Крохмаль – 1 ст.л. Сіль – щіпка. Для желейної частини: Чорниця – 500 г. Желе лісова ягода або чорниця – 2 упаковки. Згущене молоко (сире) – 1 склянка. Желатин – 1 ч.л. Рецепт приготування Бісквіт Білки відділяємо від жовтків, збиваємо з щіпкою солі на найбільшій швидкості міксера. Додаємо цукор в за 4 заходи, добре збиваємо після кожної порції. Переключаємо міксер на найменшу швидкість, по одному вводимо жовтки. Борошно змішуємо з крохмалем, просіюємо до яєчної суміші, акуратно вимішуємо лопаткою. Тісто викладаємо в форму (20х20), застелену пергаментом, розрівнюємо. Випікаємо при температурі 180 градусів близько 30 хвилин. Залишаємо охолоджуватися. Желейна частина Розчиняємо одну пачку желе в 1,5 склянки гарячої води, другу – в ¾ склянки. Желатин розводимо у 2 ст.л. гарячої води. Охолоджуємо. Ягоди перебираємо, миємо, просушуємо на рушничку. Частину ягід збиваємо блендером (стільки, щоб отримати ¾ склянки мусу). Згущене молоко збиваємо трішки міксером, додаємо чорничний мус, желе (розведене у ¾ склянки води), желатин. Змішуємо до поєднання інгредієнтів. Виливаємо на бісквіт, відправляємо в холодильник до запустіння. Решту ягід викладаємо на загустілий мусовий шар, заливаємо їх желе (розчиненим у 1,5 склянках води). Знову відправляємо пляцок в холодильник до повного застигання. Смачного! Поділитися Читати також Рецепт смачного, ніжного торта з чорницями Чорниця, за у цьому рецепті не підлягає термічній обробці, отже, вітаміни усі зберігаються… Такий чорничний пляцок готується дуже легко та до снаги навіть господині-початківцю. Ягоди до ц... 04 липня 2018, 11:47
Більше тут: https://willbeua.com/kitchen/retsept-smachnogo-nizhnogo-torta-z-chornitsiami_3632/
© Все буде Україна
Рецепт смачного, ніжного торта з чорницями 04 липня 2018 р. 11:47 Чорниця, за у цьому рецепті не підлягає термічній обробці, отже, вітаміни усі зберігаються… Такий чорничний пляцок готується дуже легко та до снаги навіть господині-початківцю. Ягоди до цього рецепту можна застосовувати будь-які, але ягоди з кісточками бажано перетерти через сито. Для бісквіту: Яйця (невеликі) – 2 штуки. Цукор – ¼ склянки. Борошно – ¼ склянки. Крохмаль – 1 ст.л. Сіль – щіпка. Для желейної частини: Чорниця – 500 г. Желе лісова ягода або чорниця – 2 упаковки. Згущене молоко (сире) – 1 склянка. Желатин – 1 ч.л. Рецепт приготування Бісквіт Білки відділяємо від жовтків, збиваємо з щіпкою солі на найбільшій швидкості міксера. Додаємо цукор в за 4 заходи, добре збиваємо після кожної порції. Переключаємо міксер на найменшу швидкість, по одному вводимо жовтки. Борошно змішуємо з крохмалем, просіюємо до яєчної суміші, акуратно вимішуємо лопаткою. Тісто викладаємо в форму (20х20), застелену пергаментом, розрівнюємо. Випікаємо при температурі 180 градусів близько 30 хвилин. Залишаємо охолоджуватися. Желейна частина Розчиняємо одну пачку желе в 1,5 склянки гарячої води, другу – в ¾ склянки. Желатин розводимо у 2 ст.л. гарячої води. Охолоджуємо. Ягоди перебираємо, миємо, просушуємо на рушничку. Частину ягід збиваємо блендером (стільки, щоб отримати ¾ склянки мусу). Згущене молоко збиваємо трішки міксером, додаємо чорничний мус, желе (розведене у ¾ склянки води), желатин. Змішуємо до поєднання інгредієнтів. Виливаємо на бісквіт, відправляємо в холодильник до запустіння. Решту ягід викладаємо на загустілий мусовий шар, заливаємо їх желе (розчиненим у 1,5 склянках води). Знову відправляємо пляцок в холодильник до повного застигання. Смачного! Поділитися Читати також Рецепт смачного, ніжного торта з чорницями Чорниця, за у цьому рецепті не підлягає термічній обробці, отже, вітаміни усі зберігаються… Такий чорничний пляцок готується дуже легко та до снаги навіть господині-початківцю. Ягоди до ц... 04 липня 2018, 11:47
Більше тут: https://willbeua.com/kitchen/retsept-smachnogo-nizhnogo-torta-z-chornitsiami_3632/
© Все буде Україна
Рецепт смачного,
ніжного торта з чорницями
04 липня 2018 р. 11:47
Чорниця, за у цьому рецепті не підлягає термічній обробці, отже,
вітаміни усі зберігаються… Такий чорничний пляцок готується дуже легко
та до снаги навіть господині-початківцю. Ягоди до цього рецепту можна
застосовувати будь-які, але ягоди з кісточками бажано перетерти через
сито.
Для бісквіту:
Яйця (невеликі) – 2 штуки.
Цукор – ¼ склянки.
Борошно – ¼ склянки.
Крохмаль – 1 ст.л.
Сіль – щіпка.
Для желейної частини:
Чорниця – 500 г.
Желе лісова ягода або чорниця – 2 упаковки.
Згущене молоко (сире) – 1 склянка.
Желатин – 1 ч.л.
Рецепт приготування
Бісквіт
Білки відділяємо від жовтків, збиваємо з щіпкою солі на найбільшій
швидкості міксера. Додаємо цукор в за 4 заходи, добре збиваємо після
кожної порції. Переключаємо міксер на найменшу швидкість, по одному
вводимо жовтки. Борошно змішуємо з крохмалем, просіюємо до яєчної
суміші, акуратно вимішуємо лопаткою. Тісто викладаємо в форму (20х20),
застелену пергаментом, розрівнюємо. Випікаємо при температурі 180
градусів близько 30 хвилин. Залишаємо охолоджуватися.
Желейна частина
Розчиняємо одну пачку желе в 1,5 склянки гарячої води, другу – в ¾
склянки. Желатин розводимо у 2 ст.л. гарячої води. Охолоджуємо. Ягоди
перебираємо, миємо, просушуємо на рушничку. Частину ягід збиваємо
блендером (стільки, щоб отримати ¾ склянки мусу).
Згущене молоко збиваємо трішки міксером, додаємо чорничний мус, желе
(розведене у ¾ склянки води), желатин. Змішуємо до поєднання
інгредієнтів. Виливаємо на бісквіт, відправляємо в холодильник до
запустіння. Решту ягід викладаємо на загустілий мусовий шар, заливаємо
їх желе (розчиненим у 1,5 склянках води). Знову відправляємо пляцок в
холодильник до повного застигання.
Смачного!
Поділитися
Читати також
Рецепт смачного, ніжного торта з чорницями
Чорниця, за у цьому рецепті не підлягає термічній обробці, отже,
вітаміни усі зберігаються… Такий чорничний пляцок готується дуже легко
та до снаги навіть господині-початківцю. Ягоди до ц...
04 липня 2018, 11:47
Більше тут: https://willbeua.com/kitchen/retsept-smachnogo-nizhnogo-torta-z-chornitsiami_3632/
© Все буде Україна
Більше тут: https://willbeua.com/kitchen/retsept-smachnogo-nizhnogo-torta-z-chornitsiami_3632/
© Все буде Україна
Комментариев нет:
Отправить комментарий