ПЕЧЕНІ ПИРІЖКИ З НАЧИНКОЮ З СИРУ
Ми використовуємо в цьому рецепті готове дріжджове тісто. Ви зможете і також придбати в магазині готове тісто – дріжджове або листкове. Але якщо ви звикли робити тісто самостійно, і у вас є давній випробуваний рецепт чудового тесту, сміливо використовуйте його в цьому рецепті. Від домашнього теста смак пиріжків тільки виграє.
Інгредієнти для виготовлення печених пиріжків з сиром в духовці:
тісто дріжджове готове – 1 кг;
родзинки – 100 г;
ванільний цукор – 1 пакетик;
цукор – 4-5 ст. л .;
масло вершкове – для змазування пиріжків і дека;
борошно – для посипання обробної дошки.
Спочатку ретельно промиємо родзинки під прохолодною проточною водою. Відкинемо на друшляк, щоб видалити зайву воду.
Приготуємо начинку для пиріжків: сир ретельно розімніть ложкою, додйте промиті родзинки, цукор, ванілін і все це треба перемішати.
Обробну дошку густо посипаємо борошном, розкачуємона ній дрібні коржі з тіста.
Комментариев нет:
Отправить комментарий