суббота, 18 августа 2018 г.

ПЕЧЕНІ ПИРІЖКИ З НАЧИНКОЮ З СИРУ

ПЕЧЕНІ ПИРІЖКИ З НАЧИНКОЮ З СИРУ

377
У прохолодний осінній вечір так хочеться побалувати себе і рідних чимось незвичайним. Можна зарядитися позитивом за допомогою смачних і корисних продуктів. Сир є найціннішим продуктом харчування як для дорослих, так і для малюків, джерелом вітамінів групи А, D, В, С, кальцію, заліза, фосфору. А родзинки сприяють зміцненню серця легенів і нервової системи, допомагають зняти напругу і приносять відчуття спокою – саме те, що нам так потрібно після складного, насиченого подіями дня.
Спробуємо приготувати чудові печені пиріжки з солодкою начинкою з сиру. Традиційне поєднання сиру і родзинок дає їм ласкавий смак, а хрустка скоринка нагадує про бабусину випічку, якої вона балувала нас за часів безтурботного дитинства.
Ми використовуємо в цьому рецепті готове дріжджове тісто. Ви зможете і також придбати в магазині готове тісто – дріжджове або листкове. Але якщо ви звикли робити тісто самостійно, і у вас є давній випробуваний рецепт чудового тесту, сміливо використовуйте його в цьому рецепті. Від домашнього теста смак пиріжків тільки виграє.
Інгредієнти для виготовлення печених пиріжків з сиром в духовці:
тісто дріжджове готове – 1 кг;
сир – 300 г;
родзинки – 100 г;
ванільний цукор – 1 пакетик;
цукор – 4-5 ст. л .;
масло вершкове – для змазування пиріжків і дека;
борошно – для посипання обробної дошки.
Рецепт приготування:
Спочатку ретельно промиємо родзинки під прохолодною проточною водою. Відкинемо на друшляк, щоб видалити зайву воду.
Приготуємо начинку для пиріжків: сир ретельно розімніть ложкою, додйте промиті родзинки, цукор, ванілін і все це треба перемішати.
Обробну дошку густо посипаємо борошном, розкачуємона ній дрібні коржі з тіста.

Комментариев нет:

Отправить комментарий