пятница, 1 января 2016 г.

Лінивий «Тірамісу»++++++++++++++++

http://jisty.com.ua/linivij-tiramisu/

Лінивий «Тірамісу»

Для приготування італійського «Тірамісу» за класичним рецептом» потрібно докласти зусиль. Але не були б ми українцями, якби й цю страву не спростили. І варто визнати — жодним чином не зіпсували! Печиво і сиркова маса — в основі десерту, але головне — вкласти душу і гарно подати.

Інгредієнти для лінивого десерту

300 г будь-якого пісочного печива
300 г солодкої сиркової маси
2 ст. ложки цукрової пудри
150 сметани
1 ст. ложка какао-порошку
½ склянки кави
¼ ч. ложки ванільного цукру.

Рекомендуємо також рецепт чізкейку без випікання.

Спосіб приготування лінивого тірамісу

Приготувати міцну (бажано натуральну) каву, підсолодити, остудити.
Сир, сметану, цукрову пудру і ванільний цукор добре вимішати і ретельно збити у блендері в однорідну пухку масу.
Кожну штучку печива (якщо велике, поламати на менші шматочки) занурювати в холодну солодку каву на кілька секунд. Викладати шарами по черзі – шар печива, шар сирно-сметанного крему. Верхнім має бути крем.
Зверху притрусити какао і поставити на 5-6 годин у холод.

Спробуйте також приготувати крем-сир для «Тірамісу» з ряжанки.

Якщо ви любите ласувати солоденьким і вам сподобався рецепт лінивого десерту «Тірамісу», будь ласка, напишіть про свої враження від страви у коментарях!
Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest1Share on VKTweet about this on Twitter0Share on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook135Print this pageEmail this to someone

Комментариев нет:

Отправить комментарий