понедельник, 11 января 2016 г.

Домашня ковбаса у духовці+++


Домашня ковбаса у духовці

Пам’ятаєте, як бабуся виймала з печі ароматні кільця домашньої ковбаси? Тоді у хаті було справжнє свято. Чому б вам не зробити свято для себе та своєї сім’ї, використавши наш рецепт? Необхідні продукти можна купити. А якщо нема печі, то підійде і духовка.

Інгредієнти для ковбаси

3 кілограми свинини
1 кілограм яловичини або телятини
700-800 грамів свинячого сала
1 чайна ложка цукру
сіль за смаком
чорний мелений перець
жменя гірчиці у зернах
свинячі кишки.

Спробуйте ще рецепт ліверної ковбаси.

Як приготувати домашню ковбасу

М’ясо порізати тонкими шматочками, сало – дрібними кубиками.
Посолити усе до смаку й поперчити, додати цукор і ретельно вимішати. Мішати бажано довго, щоб фарш, як тісто, почав відставати від рук.
Наприкінці всипати помиту гірчицю і знову вимішати.
Якщо сумніваєтеся, чи достатньо солі, можна з фаршу зробити млинець і підсмажити його на сковороді під кришкою. Скуштуєте його – і будете знати, чи потрібно досолювати.
Готовим фаршем з допомогою м’ясорубки і спеціальної насадки  для ковбаси начинити кишки.
Ковбаси викласти на дека і спекти у духовці.
Ставити ковбасу у гарячу духовку не можна, щоб не потріскалися кишки. Тому розігрійте духовку до температури 100 градусів і поставте деко з ковбасою. Тепер нехай духовка розігрівається до 180-200 градусів.
Випікати приблизно 40 хвилин.

Можна ще приготувати сиро-в’ялену полядвицю.
Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on Twitter0Share on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook55Print this pageEmail this to someone
http://jisty.com.ua/domashnya-kovbasa-u-duhovtsi/

Домашня ковбаса у духовці

Пам’ятаєте, як бабуся виймала з печі ароматні кільця домашньої ковбаси? Тоді у хаті було справжнє свято. Чому б вам не зробити свято для себе та своєї сім’ї, використавши наш рецепт? Необхідні продукти можна купити. А якщо нема печі, то підійде і духовка.

Інгредієнти для ковбаси

3 кілограми свинини
1 кілограм яловичини або телятини
700-800 грамів свинячого сала
1 чайна ложка цукру
сіль за смаком
чорний мелений перець
жменя гірчиці у зернах
свинячі кишки.

Спробуйте ще рецепт ліверної ковбаси.

Як приготувати домашню ковбасу

М’ясо порізати тонкими шматочками, сало – дрібними кубиками.
Посолити усе до смаку й поперчити, додати цукор і ретельно вимішати. Мішати бажано довго, щоб фарш, як тісто, почав відставати від рук.
Наприкінці всипати помиту гірчицю і знову вимішати.
Якщо сумніваєтеся, чи достатньо солі, можна з фаршу зробити млинець і підсмажити його на сковороді під кришкою. Скуштуєте його – і будете знати, чи потрібно досолювати.
Готовим фаршем з допомогою м’ясорубки і спеціальної насадки  для ковбаси начинити кишки.
Ковбаси викласти на дека і спекти у духовці.
Ставити ковбасу у гарячу духовку не можна, щоб не потріскалися кишки. Тому розігрійте духовку до температури 100 градусів і поставте деко з ковбасою. Тепер нехай духовка розігрівається до 180-200 градусів.
Випікати приблизно 40 хвилин.

Можна ще приготувати сиро-в’ялену полядвицю.
Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on Twitter0Share on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook55Print this pageEmail this to someone
Наступна стаття

Рибн

Комментариев нет:

Отправить комментарий