Домашня ковбаса у духовці
Пам’ятаєте, як бабуся виймала з
печі ароматні кільця домашньої ковбаси? Тоді у хаті було справжнє свято.
Чому б вам не зробити свято для себе та своєї сім’ї, використавши наш
рецепт? Необхідні продукти можна купити. А якщо нема печі, то підійде і
духовка.
1 кілограм яловичини або телятини
700-800 грамів свинячого сала
1 чайна ложка цукру
сіль за смаком
чорний мелений перець
жменя гірчиці у зернах
свинячі кишки.
Спробуйте ще рецепт ліверної ковбаси.
Посолити усе до смаку й поперчити, додати цукор і ретельно вимішати. Мішати бажано довго, щоб фарш, як тісто, почав відставати від рук.
Наприкінці всипати помиту гірчицю і знову вимішати.
Якщо сумніваєтеся, чи достатньо солі, можна з фаршу зробити млинець і підсмажити його на сковороді під кришкою. Скуштуєте його – і будете знати, чи потрібно досолювати.
Готовим фаршем з допомогою м’ясорубки і спеціальної насадки для ковбаси начинити кишки.
Ковбаси викласти на дека і спекти у духовці.
Ставити ковбасу у гарячу духовку не можна, щоб не потріскалися кишки. Тому розігрійте духовку до температури 100 градусів і поставте деко з ковбасою. Тепер нехай духовка розігрівається до 180-200 градусів.
Випікати приблизно 40 хвилин.
Можна ще приготувати сиро-в’ялену полядвицю.
Інгредієнти для ковбаси
3 кілограми свинини1 кілограм яловичини або телятини
700-800 грамів свинячого сала
1 чайна ложка цукру
сіль за смаком
чорний мелений перець
жменя гірчиці у зернах
свинячі кишки.
Спробуйте ще рецепт ліверної ковбаси.
Як приготувати домашню ковбасу
М’ясо порізати тонкими шматочками, сало – дрібними кубиками.Посолити усе до смаку й поперчити, додати цукор і ретельно вимішати. Мішати бажано довго, щоб фарш, як тісто, почав відставати від рук.
Наприкінці всипати помиту гірчицю і знову вимішати.
Якщо сумніваєтеся, чи достатньо солі, можна з фаршу зробити млинець і підсмажити його на сковороді під кришкою. Скуштуєте його – і будете знати, чи потрібно досолювати.
Готовим фаршем з допомогою м’ясорубки і спеціальної насадки для ковбаси начинити кишки.
Ковбаси викласти на дека і спекти у духовці.
Ставити ковбасу у гарячу духовку не можна, щоб не потріскалися кишки. Тому розігрійте духовку до температури 100 градусів і поставте деко з ковбасою. Тепер нехай духовка розігрівається до 180-200 градусів.
Випікати приблизно 40 хвилин.
Можна ще приготувати сиро-в’ялену полядвицю.
Домашня ковбаса у духовці
Пам’ятаєте, як бабуся виймала з
печі ароматні кільця домашньої ковбаси? Тоді у хаті було справжнє свято.
Чому б вам не зробити свято для себе та своєї сім’ї, використавши наш
рецепт? Необхідні продукти можна купити. А якщо нема печі, то підійде і
духовка.
1 кілограм яловичини або телятини
700-800 грамів свинячого сала
1 чайна ложка цукру
сіль за смаком
чорний мелений перець
жменя гірчиці у зернах
свинячі кишки.
Спробуйте ще рецепт ліверної ковбаси.
Посолити усе до смаку й поперчити, додати цукор і ретельно вимішати. Мішати бажано довго, щоб фарш, як тісто, почав відставати від рук.
Наприкінці всипати помиту гірчицю і знову вимішати.
Якщо сумніваєтеся, чи достатньо солі, можна з фаршу зробити млинець і підсмажити його на сковороді під кришкою. Скуштуєте його – і будете знати, чи потрібно досолювати.
Готовим фаршем з допомогою м’ясорубки і спеціальної насадки для ковбаси начинити кишки.
Ковбаси викласти на дека і спекти у духовці.
Ставити ковбасу у гарячу духовку не можна, щоб не потріскалися кишки. Тому розігрійте духовку до температури 100 градусів і поставте деко з ковбасою. Тепер нехай духовка розігрівається до 180-200 градусів.
Випікати приблизно 40 хвилин.
Можна ще приготувати сиро-в’ялену полядвицю.
Інгредієнти для ковбаси
3 кілограми свинини1 кілограм яловичини або телятини
700-800 грамів свинячого сала
1 чайна ложка цукру
сіль за смаком
чорний мелений перець
жменя гірчиці у зернах
свинячі кишки.
Спробуйте ще рецепт ліверної ковбаси.
Як приготувати домашню ковбасу
М’ясо порізати тонкими шматочками, сало – дрібними кубиками.Посолити усе до смаку й поперчити, додати цукор і ретельно вимішати. Мішати бажано довго, щоб фарш, як тісто, почав відставати від рук.
Наприкінці всипати помиту гірчицю і знову вимішати.
Якщо сумніваєтеся, чи достатньо солі, можна з фаршу зробити млинець і підсмажити його на сковороді під кришкою. Скуштуєте його – і будете знати, чи потрібно досолювати.
Готовим фаршем з допомогою м’ясорубки і спеціальної насадки для ковбаси начинити кишки.
Ковбаси викласти на дека і спекти у духовці.
Ставити ковбасу у гарячу духовку не можна, щоб не потріскалися кишки. Тому розігрійте духовку до температури 100 градусів і поставте деко з ковбасою. Тепер нехай духовка розігрівається до 180-200 градусів.
Випікати приблизно 40 хвилин.
Можна ще приготувати сиро-в’ялену полядвицю.