https://willbeua.com/kitchen/iak-prigotuvati-kartopliani-ruletiki-alupatra-zakuska-smachnisha-vidbivnikh_2373/
Як приготувати картопляні рулетики «Алупатра»: закуска смачніша відбивних! 30 травня 2018 р. 14:37 Якщо ти ще не знайомий з індійською кухнею, саме час це зробити: ми з радістю представляємо рецепт надзвичайно смачних картопляних рулетів. Як і більшість страв ведичної кухні, Алупатра – вегетаріанське частування. Букет спецій перетворює звичну картопляну начинку в незвичайну смакоту з казковим ароматом! А з додаванням ще одних прянощів – куркуми – і тісто набуває апетитний золотистий колір. Інгредієнти для тіста 100 мл води 0,5 ч. л. солі 200 г борошна 1 ст. л. рослинної олії щіпка меленої куркуми за бажанням (для кольору) Інгредієнти для начинки 4 середні картоплини 1 ч. л. цукру 1,5 ч. л. солі пучок невеликого розміру улюбленої зелені (петрушка, кріп, кінза, базилік) 1/4 ч. л. каррі 1/6 ч. л. меленого імбиру 1,5 ч. л. насіння кунжуту Приготування Картоплю ретельно вимий і відвари в мундирі. Залиш охолоджуватися. Коли трохи охолоне, очисти від шкірки і розімни. Додай подрібнену зелень, кунжут, сіль, цукор і спеції, перемішай. Начинка готова! Змішай борошно, куркуму, сіль, воду і олію. Замісити еластичне тісто і, накривши, залиш на 30 хвилин. Розкачай тісто в тонкий пласт товщиною 3-4 мм. Виклади начинку, придавлюючи її долонею. Зверни рулет. Наріж рулет на скибочки товщиною 1,5-2 сантиметри, викладаючи їх на присипану борошном поверхню. Розігрій в сковороді 1-2 ст. л. рослинної олії і підсмаж рулетики до золотистого кольору. За короткий час готова ціла гора частування, смачного і ситного. Алупатру можна подавати як закуску до овочів і перших страв, але вони і без нічого розійдуться вмить! Цей індійський рецепт заслуговує на увагу твоїх друзів! Джерело
Більше тут: https://willbeua.com/kitchen/iak-prigotuvati-kartopliani-ruletiki-alupatra-zakuska-smachnisha-vidbivnikh_2373/
© Все буде Україна
Як приготувати картопляні рулетики «Алупатра»: закуска смачніша відбивних! 30 травня 2018 р. 14:37 Якщо ти ще не знайомий з індійською кухнею, саме час це зробити: ми з радістю представляємо рецепт надзвичайно смачних картопляних рулетів. Як і більшість страв ведичної кухні, Алупатра – вегетаріанське частування. Букет спецій перетворює звичну картопляну начинку в незвичайну смакоту з казковим ароматом! А з додаванням ще одних прянощів – куркуми – і тісто набуває апетитний золотистий колір. Інгредієнти для тіста 100 мл води 0,5 ч. л. солі 200 г борошна 1 ст. л. рослинної олії щіпка меленої куркуми за бажанням (для кольору) Інгредієнти для начинки 4 середні картоплини 1 ч. л. цукру 1,5 ч. л. солі пучок невеликого розміру улюбленої зелені (петрушка, кріп, кінза, базилік) 1/4 ч. л. каррі 1/6 ч. л. меленого імбиру 1,5 ч. л. насіння кунжуту Приготування Картоплю ретельно вимий і відвари в мундирі. Залиш охолоджуватися. Коли трохи охолоне, очисти від шкірки і розімни. Додай подрібнену зелень, кунжут, сіль, цукор і спеції, перемішай. Начинка готова! Змішай борошно, куркуму, сіль, воду і олію. Замісити еластичне тісто і, накривши, залиш на 30 хвилин. Розкачай тісто в тонкий пласт товщиною 3-4 мм. Виклади начинку, придавлюючи її долонею. Зверни рулет. Наріж рулет на скибочки товщиною 1,5-2 сантиметри, викладаючи їх на присипану борошном поверхню. Розігрій в сковороді 1-2 ст. л. рослинної олії і підсмаж рулетики до золотистого кольору. За короткий час готова ціла гора частування, смачного і ситного. Алупатру можна подавати як закуску до овочів і перших страв, але вони і без нічого розійдуться вмить! Цей індійський рецепт заслуговує на увагу твоїх друзів! Джерело
Більше тут: https://willbeua.com/kitchen/iak-prigotuvati-kartopliani-ruletiki-alupatra-zakuska-smachnisha-vidbivnikh_2373/
© Все буде Україна
Комментариев нет:
Отправить комментарий