четверг, 31 мая 2018 г.

Коли готую чебуреки, замішую тісто тільки так! Скоринка завжди хрустка,


 https://willbeua.com/kitchen/koli-gotuiu-chebureki-zamishuiu-tisto-tilki-tak-skorinka-zavzhdi-khrustka-a-nachinka-neimovirno-sokovita_2416/

Коли готую чебуреки, замішую тісто тільки так! Скоринка завжди хрустка, а начинка неймовірно соковита 31 травня 2018 р. 13:39 Чебуреки за цим рецептом виходять дуже соковиті – просто смакота. Простий секрет перетворить звичайну страву в справжній кулінарний шедевр! Чебуреки на горілчаному тісті – просто приголомшливий рецепт, від якого ви ніколи не відмовитеся. Кожен чебурек виходить неймовірно смачним. Ніяких дріжджів і сухого тіста. Розкриваємо секрети, про які мало хто знає. Інгредієнти: борошно пшеничне – 1 кг горілка – 2 столові ложки олія соняшникова – 200 мл свинячий фарш – 800 гр зелень – 1 пучок вода – 320 мл яйце – 1шт цибуля 2шт сіль за смаком Приготування: Закип’ятіть воду і додайте півсклянки борошна (склянка – 250 г). Гарненько розмішайте масу, щоб вона вийшла без грудочок. Відставте рідину в сторону і дайте їй охолонути. Додайте у воду з борошном яйце і горілку і ще раз все перемішайте. Поступово введіть в отриману суміш все борошно і замісити тісто. Якщо воно липне до рук, не бійтеся додати ще трохи борошна. Відставте тісто в сторону на 30 хвилин, щоб воно вистоялося. Через півгодини вимісіть його ще один раз і залиште ще на 30 хвилин. Поки тісто ще не готове, приготуйте начинку. Для цього очистіть цибулю і пропустіть її через м’ясорубку. Змішайте фарш і цибулю, додайте перець, сіль і дрібно нарізану зелень. Коли тісто готове, відріжте від нього шматочки розміром не більше тенісного м’ячика. Розкачайте качалкою тонкі коржі. Візьміть корж, викладіть на нього 2 ч. л. готового фаршу і розрівняйте його по одній половинці коржа. Накрийте м’ясо другою половинкою і акуратно притисніть краї, видавлюючи повітря з начинки. Розігрійте олію на сковороді і обсмажте кожен чебурек з 2 сторін до золотистого кольору. Джерело

Більше тут: https://willbeua.com/kitchen/koli-gotuiu-chebureki-zamishuiu-tisto-tilki-tak-skorinka-zavzhdi-khrustka-a-nachinka-neimovirno-sokovita_2416/
© Все буде Україна
Коли готую чебуреки, замішую тісто тільки так! Скоринка завжди хрустка, а начинка неймовірно соковита 31 травня 2018 р. 13:39 Чебуреки за цим рецептом виходять дуже соковиті – просто смакота. Простий секрет перетворить звичайну страву в справжній кулінарний шедевр! Чебуреки на горілчаному тісті – просто приголомшливий рецепт, від якого ви ніколи не відмовитеся. Кожен чебурек виходить неймовірно смачним. Ніяких дріжджів і сухого тіста. Розкриваємо секрети, про які мало хто знає. Інгредієнти: борошно пшеничне – 1 кг горілка – 2 столові ложки олія соняшникова – 200 мл свинячий фарш – 800 гр зелень – 1 пучок вода – 320 мл яйце – 1шт цибуля 2шт сіль за смаком Приготування: Закип’ятіть воду і додайте півсклянки борошна (склянка – 250 г). Гарненько розмішайте масу, щоб вона вийшла без грудочок. Відставте рідину в сторону і дайте їй охолонути. Додайте у воду з борошном яйце і горілку і ще раз все перемішайте. Поступово введіть в отриману суміш все борошно і замісити тісто. Якщо воно липне до рук, не бійтеся додати ще трохи борошна. Відставте тісто в сторону на 30 хвилин, щоб воно вистоялося. Через півгодини вимісіть його ще один раз і залиште ще на 30 хвилин. Поки тісто ще не готове, приготуйте начинку. Для цього очистіть цибулю і пропустіть її через м’ясорубку. Змішайте фарш і цибулю, додайте перець, сіль і дрібно нарізану зелень. Коли тісто готове, відріжте від нього шматочки розміром не більше тенісного м’ячика. Розкачайте качалкою тонкі коржі. Візьміть корж, викладіть на нього 2 ч. л. готового фаршу і розрівняйте його по одній половинці коржа. Накрийте м’ясо другою половинкою і акуратно притисніть краї, видавлюючи повітря з начинки. Розігрійте олію на сковороді і обсмажте кожен чебурек з 2 сторін до золотистого кольору. Джерело

Більше тут: https://willbeua.com/kitchen/koli-gotuiu-chebureki-zamishuiu-tisto-tilki-tak-skorinka-zavzhdi-khrustka-a-nachinka-neimovirno-sokovita_2416/
© Все буде Україна

Комментариев нет:

Отправить комментарий