https://willbeua.com/kitchen/koli-gotuiu-chebureki-zamishuiu-tisto-tilki-tak-skorinka-zavzhdi-khrustka-a-nachinka-neimovirno-sokovita_2416/
Коли готую чебуреки, замішую тісто тільки так! Скоринка завжди хрустка, а начинка неймовірно соковита 31 травня 2018 р. 13:39 Чебуреки за цим рецептом виходять дуже соковиті – просто смакота. Простий секрет перетворить звичайну страву в справжній кулінарний шедевр! Чебуреки на горілчаному тісті – просто приголомшливий рецепт, від якого ви ніколи не відмовитеся. Кожен чебурек виходить неймовірно смачним. Ніяких дріжджів і сухого тіста. Розкриваємо секрети, про які мало хто знає. Інгредієнти: борошно пшеничне – 1 кг горілка – 2 столові ложки олія соняшникова – 200 мл свинячий фарш – 800 гр зелень – 1 пучок вода – 320 мл яйце – 1шт цибуля 2шт сіль за смаком Приготування: Закип’ятіть воду і додайте півсклянки борошна (склянка – 250 г). Гарненько розмішайте масу, щоб вона вийшла без грудочок. Відставте рідину в сторону і дайте їй охолонути. Додайте у воду з борошном яйце і горілку і ще раз все перемішайте. Поступово введіть в отриману суміш все борошно і замісити тісто. Якщо воно липне до рук, не бійтеся додати ще трохи борошна. Відставте тісто в сторону на 30 хвилин, щоб воно вистоялося. Через півгодини вимісіть його ще один раз і залиште ще на 30 хвилин. Поки тісто ще не готове, приготуйте начинку. Для цього очистіть цибулю і пропустіть її через м’ясорубку. Змішайте фарш і цибулю, додайте перець, сіль і дрібно нарізану зелень. Коли тісто готове, відріжте від нього шматочки розміром не більше тенісного м’ячика. Розкачайте качалкою тонкі коржі. Візьміть корж, викладіть на нього 2 ч. л. готового фаршу і розрівняйте його по одній половинці коржа. Накрийте м’ясо другою половинкою і акуратно притисніть краї, видавлюючи повітря з начинки. Розігрійте олію на сковороді і обсмажте кожен чебурек з 2 сторін до золотистого кольору. Джерело
Більше тут: https://willbeua.com/kitchen/koli-gotuiu-chebureki-zamishuiu-tisto-tilki-tak-skorinka-zavzhdi-khrustka-a-nachinka-neimovirno-sokovita_2416/
© Все буде Україна
Коли готую чебуреки,
замішую тісто тільки так! Скоринка завжди хрустка, а начинка неймовірно
соковита
31 травня 2018 р. 13:39
Чебуреки за цим рецептом виходять дуже соковиті – просто смакота.
Простий секрет перетворить звичайну страву в справжній кулінарний
шедевр!
Чебуреки на горілчаному тісті – просто приголомшливий рецепт, від якого
ви ніколи не відмовитеся. Кожен чебурек виходить неймовірно смачним.
Ніяких дріжджів і сухого тіста. Розкриваємо секрети, про які мало хто
знає.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 1 кг
горілка – 2 столові ложки
олія соняшникова – 200 мл
свинячий фарш – 800 гр
зелень – 1 пучок
вода – 320 мл
яйце – 1шт
цибуля 2шт
сіль за смаком
Приготування:
Закип’ятіть воду і додайте півсклянки борошна (склянка – 250 г).
Гарненько розмішайте масу, щоб вона вийшла без грудочок. Відставте
рідину в сторону і дайте їй охолонути. Додайте у воду з борошном яйце і
горілку і ще раз все перемішайте.
Поступово введіть в отриману суміш все борошно і замісити тісто. Якщо
воно липне до рук, не бійтеся додати ще трохи борошна. Відставте тісто в
сторону на 30 хвилин, щоб воно вистоялося.
Через півгодини вимісіть його ще один раз і залиште ще на 30 хвилин.
Поки тісто ще не готове, приготуйте начинку. Для цього очистіть цибулю і
пропустіть її через м’ясорубку. Змішайте фарш і цибулю, додайте перець,
сіль і дрібно нарізану зелень.
Коли тісто готове, відріжте від нього шматочки розміром не більше
тенісного м’ячика. Розкачайте качалкою тонкі коржі. Візьміть корж,
викладіть на нього 2 ч. л. готового фаршу і розрівняйте його по одній
половинці коржа.
Накрийте м’ясо другою половинкою і акуратно притисніть краї, видавлюючи
повітря з начинки. Розігрійте олію на сковороді і обсмажте кожен чебурек
з 2 сторін до золотистого кольору.
Джерело
Більше тут: https://willbeua.com/kitchen/koli-gotuiu-chebureki-zamishuiu-tisto-tilki-tak-skorinka-zavzhdi-khrustka-a-nachinka-neimovirno-sokovita_2416/
© Все буде Україна
Більше тут: https://willbeua.com/kitchen/koli-gotuiu-chebureki-zamishuiu-tisto-tilki-tak-skorinka-zavzhdi-khrustka-a-nachinka-neimovirno-sokovita_2416/
© Все буде Україна
Комментариев нет:
Отправить комментарий