суббота, 14 января 2017 г.

Гарячі страви | Закуски | Кулінарні рецепти | Пісні страви | Страви з овочів Пісні голубці з картоплею та грибами Advertisment Навіть якби надворі не був піст, ці голубці варті того, аби їх приготувати. Бо вони не просто смачні, вони – чудові. Рецептура загалом мало чим відрізняється від традиційної, відмінність тільки у начинці. З картоплі та грибів вона виходить ніжна, наче крем, абсолютно не схожа за консистенцією на рисову. Якщо полюбляєте голубці більш пікантні, додайте більше томатного соусу. У непісні дні можна ще й сметанки покласти, але це вже буде зовсім інша історія… Інгредієнти для картопляно-грибних голубців 1 капустина 500 г картоплі 300 г печериць 2 цибулини 1 морква 200 г томатної пасти сіль, цукор, мелена паприка, чорний мелений перець до смаку соняшникова олія ​​для смаження. Рекомендуємо переглянути ще 13 перевірених рецептів неймовірно смачних голубців. Advertisment Як приготувати пісні голубці з грибами та картоплею У капустини вирізати качан, розпарити в ледь киплячій воді. Коли листки розм’якнуть, по одному відокремити їх від капустини, зрізати грубі прожилки. Картоплю почистити та відварити у підсоленій воді. Злити воду, розім’яти в пюре. Одну цибулину порізати і підсмажити на пательні в невеликій кількості олії до золотистого кольору. Додати потерту на грубій тертці моркву та дрібно порізані печериці. Смажити, поки не випарується рідина. Грибну суміш додати до картоплі, посолити, поперчити до смаку, ретельно перемішати. У підготовлені листки класти приблизно по 1 столовій ложці картопляно-грибної начинки, загортати і викладати в глибоку каструлю. Другу цибулину порізати півкільцями і підсмажити на пательні в невеликій кількості олії до золотистого кольору, додати томатну пасту, трохи солі, по 1 ч. ложці цукру і меленої паприки, чорний мелений перець. Дати суміші закипіти і через 2-3 хвилини вилити в каструлю з голубцями. Долити трішки води, щоб ледь покривала голубці. Поставити на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати на мінімальному вогні 1 годину. Готові голубці зняти з вогню і дати трішки охолонути. Подавати, поливши соусом, у яких вони тушкувалися. Порада від ЇСТИ: за 20 хвилин до закінчення тушкування у голубці можна покласти кілька цілих почищених зубців часнику, просто встромивши їх між голубцями – це додасть страві багатшого аромату. Спробуйте також приготувати капустяні котлети. Вам посмакував рецепт пісних голубців із картоплею та грибами? Готуєте ще кращі, бо додаєте якийсь секретний компонент? Поділіться своїм рецептом з нами – напишіть коментар. Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+5Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone капустакартопляморкваоліяпечерицітоматна пастацибуля Prev post Обмежити і не нашкодити: 7 здорових правил Різдвяного посту Next post Кексики з чорною смородиною Рецепти Алкогольні напої Безалкогольні напої Десерти Закуски Консервація М’ясні страви Несолодка випічка Гарячі страви Пісні страви Перші страви Риба та морепродукти Салати Солодка випічка Соуси Страви Страви в мікрохвильовій печі Страви в мультиварці Страви в хлібопічці Страви з борошна Страви з овочів Страви Страви Апетитна сухом’ятка: 8 рецептів смачних гарячих бутербродів Страви 7 кращих рецептів з домашнього сиру, які полюбить дітвора Страви І корисна, і смачна: 6 оригінальних рецептів приготування печінки Гроші Гроші Бізнес на домашніх кексах: як заробити «солодкі» гроші Гроші Попкорн: кукурудзяний бізнес, що приносить швидкий прибуток Гроші Солодкий бізнес з Європи, який потрапив на наші свята Люди Люди Баночка для генія: готуємо варення за рецептами відомих людей Люди Арт–їжа: Массімо Боттура – рятівник бідних та пармезану Люди Готуємо, як на ТБ 80 років тому, разом з Клеменсом Вільменродом Продукти Продукти Не в смітник, а в шлунок? Як «реанімують» зіпсовану їжу Продукти Вітаміни у гронах: усе, що варто знати про виноград Вінегрет | Продукти Їжа про запас: як правильно заморожувати та розморожувати напівфабрикати Ресторани Ресторани Чи потрібно платити за розбитий посуд у ресторані? Ресторани Вишукана одноманітність: 8 ресторанів світу, де готують одну страву Ресторани Здивувати й нагодувати: 9 незвичайних ресторанів світу Рецепти Десерти | Кулінарні рецепти Рецепт Медовика зі сметанним кремом Закуски | Кулінарні рецепти | Страви в мікрохвильовій печі | Страви з овочів Картопляні чіпси у мікрохвильовці Гарячі страви | Кулінарні рецепти | М’ясні страви | Страви з овочів Куряче м’ясо в картопляній “шубці”



 http://jisty.com.ua/pisni-golubtsi-z-kartopleyu-ta-gribami/


Пісні голубці з картоплею та грибами

Advertisment
Навіть якби надворі не був піст, ці голубці варті того, аби їх приготувати. Бо вони не просто смачні, вони – чудові. Рецептура загалом мало чим відрізняється від традиційної, відмінність тільки у начинці. З картоплі та грибів вона виходить ніжна, наче крем, абсолютно не схожа за консистенцією на рисову. Якщо полюбляєте голубці більш пікантні, додайте більше томатного соусу. У непісні дні можна ще й сметанки покласти, але це вже буде зовсім інша історія…

Інгредієнти для картопляно-грибних голубців

1 капустина
500 г картоплі
300 г печериць
2 цибулини
1 морква
200 г томатної пасти
сіль, цукор, мелена паприка, чорний мелений перець до смаку
соняшникова олія ​​для смаження.

Рекомендуємо переглянути ще 13 перевірених рецептів неймовірно смачних голубців.
Advertisment

Як приготувати пісні голубці з грибами та картоплею

У капустини вирізати качан, розпарити в ледь киплячій воді. Коли листки розм’якнуть, по одному  відокремити їх від капустини, зрізати грубі прожилки.
Картоплю почистити та відварити у підсоленій воді. Злити воду, розім’яти в пюре.
Одну цибулину порізати і підсмажити на пательні в невеликій кількості олії до золотистого кольору. Додати потерту на грубій тертці моркву та дрібно порізані печериці. Смажити, поки не випарується рідина.
Грибну суміш додати до картоплі, посолити, поперчити до смаку, ретельно перемішати.
У підготовлені листки класти приблизно по 1 столовій ложці картопляно-грибної начинки, загортати і викладати в глибоку каструлю.
Другу цибулину порізати півкільцями і підсмажити на пательні в невеликій кількості олії до золотистого кольору, додати томатну пасту, трохи солі, по 1 ч. ложці цукру і меленої паприки, чорний мелений перець. Дати суміші закипіти і через 2-3 хвилини вилити в каструлю з голубцями.
Долити трішки води, щоб ледь покривала голубці. Поставити на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати на мінімальному вогні 1 годину.
Готові голубці зняти з вогню і дати трішки охолонути. Подавати, поливши соусом, у яких вони тушкувалися.
Порада від ЇСТИ: за 20 хвилин до закінчення тушкування у голубці можна покласти кілька цілих почищених зубців часнику, просто встромивши їх між голубцями – це додасть страві багатшого аромату.

Спробуйте також приготувати капустяні котлети.

Вам посмакував рецепт пісних голубців із картоплею та грибами? Готуєте ще кращі, бо додаєте якийсь секретний компонент? Поділіться своїм рецептом з нами – напишіть коментар.
Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+5Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone

Комментариев нет:

Отправить комментарий