http://jisty.com.ua/pechinkovi-mlintsi-z-nachinkoyu/
Advertisment
Ніжні печінкові млинці
полюбляться навіть тим, хто печінки не любить. Приготувати їх легко, а
начиняти можна грибами, сиром, овочами. У нас же – овочево-яєчна
начинка. Зберігайте рецепт.
півлітра молока
6 яєць
4 столові ложки борошна
3 морквини
3 цибулини
майонез
сіль
чорний мелений перець
соняшникова олія для смаження.
Advertisment
Цибулю почистити і дрібно порізати. Моркву почистити і стерти на грубу тертку.
На розігріту з олією сковороду кинути цибулю. Коли вона трохи підсмажиться, додати моркву, посолити і смажити до готовності.
3 яйця зварити, почистити і потерти на грубу тертку. Додати їх до моркви з цибулею. Усе посолити й поперчити, заправити майонезом.
Печінку помити, перекрутити на м’ясорубку, додати молоко, борошно, 3 яйця, посолити й поперчити. Усе ретельно перемішати.
З печінкової суміші смажити млинці. Класти кілька ложок маси на змащену олією сковороду і смажити з обох сторін, як звичайні млинці.
У кожен млинець класти 2 ложки начинки і скручувати його рулетиком.
Можна ще приготувати печінкову запіканку.
Якщо вам прийшовся до смаку рецепт печінкових млинців з начинкою, будь ласка, напишіть про свої враження в коментарях та поширте перепис серед своїх друзів.
Печінкові млинці з начинкою
Інгредієнти для млинців
півкілограма курячої або телячої печінкипівлітра молока
6 яєць
4 столові ложки борошна
3 морквини
3 цибулини
майонез
сіль
чорний мелений перець
соняшникова олія для смаження.
Спробуйте також рецепт печінкового торта.
Як приготувати печінкові млинці
Спочатку приготуємо начинку.Цибулю почистити і дрібно порізати. Моркву почистити і стерти на грубу тертку.
На розігріту з олією сковороду кинути цибулю. Коли вона трохи підсмажиться, додати моркву, посолити і смажити до готовності.
3 яйця зварити, почистити і потерти на грубу тертку. Додати їх до моркви з цибулею. Усе посолити й поперчити, заправити майонезом.
Печінку помити, перекрутити на м’ясорубку, додати молоко, борошно, 3 яйця, посолити й поперчити. Усе ретельно перемішати.
З печінкової суміші смажити млинці. Класти кілька ложок маси на змащену олією сковороду і смажити з обох сторін, як звичайні млинці.
У кожен млинець класти 2 ложки начинки і скручувати його рулетиком.
Можна ще приготувати печінкову запіканку.
Якщо вам прийшовся до смаку рецепт печінкових млинців з начинкою, будь ласка, напишіть про свої враження в коментарях та поширте перепис серед своїх друзів.