суббота, 14 января 2017 г.

Печінкові млинці з начинкою++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!

http://jisty.com.ua/pechinkovi-mlintsi-z-nachinkoyu/



Печінкові млинці з начинкою

Advertisment
Ніжні печінкові млинці полюбляться навіть тим, хто печінки не любить. Приготувати їх легко, а начиняти можна грибами, сиром, овочами. У нас же – овочево-яєчна начинка. Зберігайте рецепт.

Інгредієнти для млинців

півкілограма курячої або телячої печінки
півлітра молока
6 яєць
4 столові ложки борошна
3 морквини
3 цибулини
майонез
сіль
чорний мелений перець
соняшникова олія для смаження.
Advertisment

Спробуйте також рецепт печінкового торта.

Як приготувати печінкові млинці

Спочатку приготуємо начинку.
Цибулю почистити і дрібно порізати. Моркву почистити і стерти на грубу тертку.
На розігріту з олією сковороду кинути цибулю. Коли вона трохи підсмажиться, додати моркву, посолити і смажити до готовності.
3 яйця зварити, почистити і потерти на грубу тертку. Додати їх до моркви з цибулею. Усе посолити й поперчити, заправити майонезом.
Печінку помити, перекрутити на м’ясорубку, додати молоко, борошно, 3 яйця, посолити й поперчити. Усе ретельно перемішати.
З печінкової суміші смажити млинці. Класти кілька ложок маси на змащену олією сковороду і смажити з обох сторін, як звичайні млинці.
У кожен млинець класти 2 ложки начинки і скручувати його рулетиком.

Можна ще приготувати печінкову запіканку.

Якщо вам прийшовся до смаку рецепт печінкових млинців з начинкою, будь ласка, напишіть про свої враження в коментарях та поширте перепис серед своїх друзів.
Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest8Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone

Комментариев нет:

Отправить комментарий