https://willbeua.com/kitchen/iak-prigotuvati-rogaliki-khvilinka-khrustki-zovni-i-miaki-vseredini-shvidko-prosto-smachno_2450/
Як приготувати рогалики «Хвилинка»: хрусткі зовні і мякі всередині. Швидко, просто, смачно 01 червня 2018 р. 16:17 Смачнющі, ніжні, повітряні рогалики з вершковою ноткою нікого ще не залишили байдужим. Особлива їх родзинка в тому, що готувати їх не просто легко, а дуже легко. Незрівнянна випічка до чаю: хрусткі зовні, м’які всередині і з великою кількістю дуже смачної начинки. Хоча є у цих рогаликів один недолік: дуже вже швидко вони зникають з тарілки! Інгредієнти для тіста: 1 ст. сметани 250 г вершкового масла 0,5 ч. л. соди борошно (скільки тісто візьме) Інгредієнти для начинки: мак грецькі горіхи цукор Приготування: Спочатку покладіть в миску 2 ст. борошна, туди ж покладіть охолоджене масло і пoрyбaйте його нoжeм. Далі можна розтерти масло з борошном руками. Додайте до отриманої крупиці соду і сметану, перемішайте і додайте ще стільки борошна, щоб вийшло тісто такої консистенції, як для пельменів. Скачайте його в комок і відправте в холодильник хвилин на 30. Приготуйте макову начинку. Для цього мак подрібніть в кавомолці, залийте його невеликою кількістю гарячої води, дайте настоятися протягом 10 хвилин. Додайте цукор за смаком і перемішайте. Щоб приготувати горіхову начинку, потрібно подрібнені волоські горіхи змішати з цукром. Для подрібнення горіхів я користуюся качалкою, просто розгортаючи ядра на дошці. Так виходить швидше і виділяється більше дорогоцінного горіхового масла. Дістаньте тісто з холодильника, обімніть і розкачайте його тонко-тонко (товщиною приблизно 1 мм). Нaрiжтe пласт на трикутники. Викладіть начинку і скачайте рогалики. Випікайте рогалики хвилин 15 на деку в духовці при 180 градусах. Намагайтеся не перетримувати вироби, щоб не пересушити! Готові рогалики посипте цукровою пудрою. Для начинки рогаликів чудово підходить плодово-ягідне повидло або джем, подрібнені сухофрукти, мелена кориця з сиром. По суті, чого душа забажає, те і кладіть! Джерело Поділитися Читати також
Більше тут: https://willbeua.com/kitchen/iak-prigotuvati-rogaliki-khvilinka-khrustki-zovni-i-miaki-vseredini-shvidko-prosto-smachno_2450
Як приготувати рогалики «Хвилинка»: хрусткі зовні і мякі всередині. Швидко, просто, смачно 01 червня 2018 р. 16:17 Смачнющі, ніжні, повітряні рогалики з вершковою ноткою нікого ще не залишили байдужим. Особлива їх родзинка в тому, що готувати їх не просто легко, а дуже легко. Незрівнянна випічка до чаю: хрусткі зовні, м’які всередині і з великою кількістю дуже смачної начинки. Хоча є у цих рогаликів один недолік: дуже вже швидко вони зникають з тарілки! Інгредієнти для тіста: 1 ст. сметани 250 г вершкового масла 0,5 ч. л. соди борошно (скільки тісто візьме) Інгредієнти для начинки: мак грецькі горіхи цукор Приготування: Спочатку покладіть в миску 2 ст. борошна, туди ж покладіть охолоджене масло і пoрyбaйте його нoжeм. Далі можна розтерти масло з борошном руками. Додайте до отриманої крупиці соду і сметану, перемішайте і додайте ще стільки борошна, щоб вийшло тісто такої консистенції, як для пельменів. Скачайте його в комок і відправте в холодильник хвилин на 30. Приготуйте макову начинку. Для цього мак подрібніть в кавомолці, залийте його невеликою кількістю гарячої води, дайте настоятися протягом 10 хвилин. Додайте цукор за смаком і перемішайте. Щоб приготувати горіхову начинку, потрібно подрібнені волоські горіхи змішати з цукром. Для подрібнення горіхів я користуюся качалкою, просто розгортаючи ядра на дошці. Так виходить швидше і виділяється більше дорогоцінного горіхового масла. Дістаньте тісто з холодильника, обімніть і розкачайте його тонко-тонко (товщиною приблизно 1 мм). Нaрiжтe пласт на трикутники. Викладіть начинку і скачайте рогалики. Випікайте рогалики хвилин 15 на деку в духовці при 180 градусах. Намагайтеся не перетримувати вироби, щоб не пересушити! Готові рогалики посипте цукровою пудрою. Для начинки рогаликів чудово підходить плодово-ягідне повидло або джем, подрібнені сухофрукти, мелена кориця з сиром. По суті, чого душа забажає, те і кладіть! Джерело Поділитися Читати також
Більше тут: https://willbeua.com/kitchen/iak-prigotuvati-rogaliki-khvilinka-khrustki-zovni-i-miaki-vseredini-shvidko-prosto-smachno_2450
Як приготувати рогалики
«Хвилинка»: хрусткі зовні і мякі всередині. Швидко, просто, смачно
01 червня 2018 р. 16:17
Смачнющі, ніжні, повітряні рогалики з вершковою ноткою нікого ще не
залишили байдужим. Особлива їх родзинка в тому, що готувати їх не просто
легко, а дуже легко. Незрівнянна випічка до чаю: хрусткі зовні, м’які
всередині і з великою кількістю дуже смачної начинки. Хоча є у цих
рогаликів один недолік: дуже вже швидко вони зникають з тарілки!
Інгредієнти для тіста:
1 ст. сметани
250 г вершкового масла
0,5 ч. л. соди
борошно (скільки тісто візьме)
Інгредієнти для начинки:
мак
грецькі горіхи
цукор
Приготування:
Спочатку покладіть в миску 2 ст. борошна, туди ж покладіть охолоджене
масло і пoрyбaйте його нoжeм. Далі можна розтерти масло з борошном
руками. Додайте до отриманої крупиці соду і сметану, перемішайте і
додайте ще стільки борошна, щоб вийшло тісто такої консистенції, як для
пельменів.
Скачайте його в комок і відправте в холодильник хвилин на 30.
Приготуйте макову начинку. Для цього мак подрібніть в кавомолці, залийте
його невеликою кількістю гарячої води, дайте настоятися протягом 10
хвилин. Додайте цукор за смаком і перемішайте. Щоб приготувати горіхову
начинку, потрібно подрібнені волоські горіхи змішати з цукром.
Для подрібнення горіхів я користуюся качалкою, просто розгортаючи ядра
на дошці. Так виходить швидше і виділяється більше дорогоцінного
горіхового масла. Дістаньте тісто з холодильника, обімніть і розкачайте
його тонко-тонко (товщиною приблизно 1 мм). Нaрiжтe пласт на трикутники.
Викладіть начинку і скачайте рогалики. Випікайте рогалики хвилин 15 на
деку в духовці при 180 градусах. Намагайтеся не перетримувати вироби,
щоб не пересушити! Готові рогалики посипте цукровою пудрою.
Для начинки рогаликів чудово підходить плодово-ягідне повидло або джем,
подрібнені сухофрукти, мелена кориця з сиром. По суті, чого душа
забажає, те і кладіть!
Джерело
Поділитися
Читати також
Більше тут: https://willbeua.com/kitchen/iak-prigotuvati-rogaliki-khvilinka-khrustki-zovni-i-miaki-vseredini-shvidko-prosto-smachno_2450/
© Все буде Україна
Більше тут: https://willbeua.com/kitchen/iak-prigotuvati-rogaliki-khvilinka-khrustki-zovni-i-miaki-vseredini-shvidko-prosto-smachno_2450/
© Все буде Україна
Комментариев нет:
Отправить комментарий