http://smakotainfo.com/vipichka/lvivskii-sirnik.html
Львівський сирник
Найкращі сирники - у Львові. І куди там вже американським чізкейкам ;) Смакота (Smakotainfo.com) пропонує вам перевірений рецепт приготування львівського сирника від львівської господині.
Рецепт приготування львівського сирника
Покласти половину сиру в чашу міксера, додати потерту на дрібній тертці цедру лимона і третину цукру, всипати манку і крохмаль. Почати збивати на невеликій швидкості (найкраще використовувати насадку «скребок»). Поступово ввести весь сир і всипати весь цукор. Місити до однорідної маси.
Частинами, додати м’яке вершкове масло. Ретельно все перемішати. Додати ваніль. По одному додати яйця, добре вимішуючи сирну масу на невеликій швидкості до однорідної консистенції. Додати сметану. В кінці додати родзинки і все добре перемішати.
Випікати у гарячій духовці при температурі 200 градусів (на середньому вогні) протягом 40-50 хв.
Спечений сирник остудити протягом 2-3 години, потім поставити в холодильник на 2-3 години.
Влити в шоколад вершки, ретельно розмішати до однорідної маси. Додати тепле вершкове масло. Ретельно розмішати. Шоколадна поливка готова.
На холодний сирник вилити шоколадну поливку. Поставити в холодильник до повного застигання поливки.
Львівський сирник готовий. Смачного!
Рецепт приготування львівського сирника
- Для сирника:
- домашній сир - 1кг
- яйця курячі - 6 штук
- цукор 250 г
- вершкове масло - 150 г
- цедра одного лимона
- сметана - 40 мл
- родзинки - 70 г
- манна крупа(або мука) - 30 г
- крохмаль - 20 г
- ванільний екстракт - 1 ст. л.
- шоколад чорний - 100 г
- масло вершкове - 60 г
- вершки - 20 мл
Для шоколадної поливки:
Покласти половину сиру в чашу міксера, додати потерту на дрібній тертці цедру лимона і третину цукру, всипати манку і крохмаль. Почати збивати на невеликій швидкості (найкраще використовувати насадку «скребок»). Поступово ввести весь сир і всипати весь цукор. Місити до однорідної маси.
Частинами, додати м’яке вершкове масло. Ретельно все перемішати. Додати ваніль. По одному додати яйця, добре вимішуючи сирну масу на невеликій швидкості до однорідної консистенції. Додати сметану. В кінці додати родзинки і все добре перемішати.
Випікати у гарячій духовці при температурі 200 градусів (на середньому вогні) протягом 40-50 хв.
Спечений сирник остудити протягом 2-3 години, потім поставити в холодильник на 2-3 години.
Львівський сирник: приготування шоколадної поливки
Для поливки потрібно нагріти вершки. Розтопити шоколад на водяній бані.Влити в шоколад вершки, ретельно розмішати до однорідної маси. Додати тепле вершкове масло. Ретельно розмішати. Шоколадна поливка готова.
На холодний сирник вилити шоколадну поливку. Поставити в холодильник до повного застигання поливки.
Львівський сирник готовий. Смачного!
Схожі страви:
Комментариев нет:
Отправить комментарий