Советы в быту
вторник, 29 декабря 2015 г.
Як приготувати скумбрію+++++++
http://jisty.com.ua/skumbriya-solena-v-domashnih-umovah/
Рецепти
Продукти
Страви
Ресторани
Гроші
Люди
Здоров’я
Вінегрет
26.12.2015
Закуски
|
Рецепти
|
Риба та морепродукти
Скумбрія солена в домашніх умовах
Чудова закуска, яку не купиш у жодному магазині. Смакуватиме і в будень, й у свято, і на кухні за столом, і на природі. Занотовуйте рецепт. Приготувавши цю солену скумбрію один раз, ви більше ніколи не повернетеся до магазинного варіанту!
Інгредієнти для страви
1 заморожена скумбрія
1 літр води
2 столові ложки
солі
1 столова ложка
цукру
перець, спеції.
Можна ще
замаринувати оселедець у домашніх умовах
.
Як приготувати скумбрію
Рибу розморозити, випатрати, відрізати голову.
Вимиту рибину залити охолодженим маринадом. Для цього попередньо закип’ятити воду з сіллю, цукром і спеціями.
Посудину зі скумбрією закрити кришкою і поставити в холодильник.
Орієнтовно через 12 годин страва готова.
Спробуйте також
рецепт скумбрії, запеченої в банці
.
Сподобався рецепт скумбрії соленої в домашніх умовах? Порекомендуйте його друзям у соціальних мережах. Можливо, у когось є й інші секрети приготування цієї риби.
Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзями
1
0
0
0
205
сіль
скумбрія
цукор
Попередня стаття
Рулет із лаваша та крабових паличок
Наступна стаття
Салат з пекінської капусти, буряка і апельсина
Комментариев нет:
Отправить комментарий
Следующее
Предыдущее
Главная страница
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий