http://ogorod.mirtesen.ru/blog/43135708425/Etot-malchik-kazhdyiy-den-prihodil-k-yablone.-No-kogda-on-vyiros
Яблучно-вівсяний пиріг без борошна
Звикли вважати, що коли корисно –
то не дуже смачно? А от ми переконаємо вас, що це не так! Рецепт пирога
на вівсяних пластівцях без жодного грама борошна – яскраве і смачне тому
підтвердження. Пиріг виходить ніжний, розсипчастий, ароматний. Якщо ж
вам видасться не надто солодким, у тісто можна додати жменю родзинок, а
зверху полити фруктовим сиропом, змастити вареною згущеною або
розтопленим шоколадом. Солодке життя ще ніхто не відміняв!
0,5 склянки очищених ядер волоських горіхів
1,5 склянки вівсяних пластівців
3/4 склянки цукру
цедра 1 лимона
1 ст. ложка лимонного соку
1 ч. ложка розпушувача.
Спробуйте також приготувати вівсяні оладки з яблуками.
Додати до подрібненої маси цукор, сік лимона і яблучне пюре, ретельно перемішати до однорідності.
Викласти тісто у форму, змащену маслом, поставити в нагріту до 180 градусів духовку і випікати 30 хвилин.
Дістати пиріг з духовки, охолодити у формі.
Зверху полити густим варенням або шоколадною помадкою, або просто посипати цукровою пудрою.
Порізати на шматочки, подати до чаю чи кави.
Порада від ЇСТИ: Замість лимонної цедри можна додати апельсинову, а замість яблучного пюре покласти гарбузове. Готовий пиріг варто зберігати у контейнері, що щільно закривається. У такий спосіб тісто може зберігатися 2-3 доби і стає ще смачнішим ніж у свіжоспеченому вигляді.
Рекомендуємо ще переглянути рецепт вівсяно-чорничних кексиків.
Як вам сподобався рецепт яблучно-вівсяного пирога без борошна? Маєте зауваження до переліку інгредієнтів чи до технології приготування — напишіть про це у коментарях. Ваша думка для нас надзвичайно важлива!
Інгредієнти для пирога
1 склянка (250 мл) яблучного пюре без цукру0,5 склянки очищених ядер волоських горіхів
1,5 склянки вівсяних пластівців
3/4 склянки цукру
цедра 1 лимона
1 ст. ложка лимонного соку
1 ч. ложка розпушувача.
Спробуйте також приготувати вівсяні оладки з яблуками.
Як приготувати пиріг без борошна
Вівсяні пластівці, горіхи і цедру лимона подрібнити в блендері або двічі пропустити через м’ясорубку.Додати до подрібненої маси цукор, сік лимона і яблучне пюре, ретельно перемішати до однорідності.
Викласти тісто у форму, змащену маслом, поставити в нагріту до 180 градусів духовку і випікати 30 хвилин.
Дістати пиріг з духовки, охолодити у формі.
Зверху полити густим варенням або шоколадною помадкою, або просто посипати цукровою пудрою.
Порізати на шматочки, подати до чаю чи кави.
Порада від ЇСТИ: Замість лимонної цедри можна додати апельсинову, а замість яблучного пюре покласти гарбузове. Готовий пиріг варто зберігати у контейнері, що щільно закривається. У такий спосіб тісто може зберігатися 2-3 доби і стає ще смачнішим ніж у свіжоспеченому вигляді.
Рекомендуємо ще переглянути рецепт вівсяно-чорничних кексиків.
Як вам сподобався рецепт яблучно-вівсяного пирога без борошна? Маєте зауваження до переліку інгредієнтів чи до технології приготування — напишіть про це у коментарях. Ваша думка для нас надзвичайно важлива!
Комментариев нет:
Отправить комментарий