воскресенье, 29 ноября 2015 г.

Закуска «Гарбуз по-корейськи»


Закуска «Гарбуз по-корейськи»

Що таке «Морква по-корейськи» ви, звісно ж, знаєте: гостренький салатик, вітамінно-каротинова  бомба, найкращий у світі закусон… І це ще далеко не всі дифірамби на честь цієї простої та улюбленої народом страви. Однак відтепер морквочці доведеться підсунутися на п’єдесталі слави, бо на кулінарному на горизонті з’являється її серйозний конкурент як щодо смакових якостей, так і щодо вітамінної цінності – гарбуз! Порівняти і описати словами ці дві страви – неможливо. Потрібно приготувати і скуштувати.

Інгредієнти для гострої гарбузової закуски

0,5 кг гарбуза
2 зубці часнику
1 ст. ложка меду
1 цибулина
0,5 склянки ядер волоських горіхів
2 ст. ложки оцту 9%
2 ч. ложки приправи для моркви по-корейськи
соняшникова олія
сіль, гострий червоний перець до смаку.

Рекомендуємо ще переглянути рецепт салату з гарбузом, руколою та гранатом.

Як приготувати салат із гарбуза по-корейськи

Гарбуз очистити від шкірки, видалити насіння і волокна, натерти на тертці для моркви по-корейськи.
Цибулю почистити, порізати  тонкими півкільцями й обсмажити на олії.
Часник потерти на найдрібнішій тертці або пропустити через часниковий прес.
У мисці змішати гарбуз, підсмажену цибулю, подрібнений часник, сіль, спеції, мед, гострий червоний перець та оцет. Перемішати.
Накрити тарілкою і поставити під прес на 4-6 годин у холодне місце.
Перед подачею покласти в салат подрібнені волоські горіхи.
Подавати до столу у глибокому салатнику.

Спробуйте також приготувати гарбузові цукати.

Якщо вам сподобався рецепт закуски «Гарбуз по-корейськи», якщо ви — прихильник гострої корейської кухні, напишіть про це у коментарях та відкрийте свої улюблені рецепти з вогником.
Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on Twitter0Share on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook47Print this pageEmail this to someone

Комментариев нет:

Отправить комментарий