пятница, 30 октября 2015 г.

Кавовий десерт під вершковою хмаринкою+++

Кавовий десерт під вершковою хмаринкою

Простий, швидкий, смачний десерт, який до снаги приготувати навіть дітям, а смакуватиме передовсім дорослим. Радимо приготувати усім, хто любить каву.

Інгредієнти для кавового десерту

150 г міцної кави
5 ч. ложок желатину
0,5 л води
50 г коричневого цукру.
Для соусу: 150 г жирних вершків (сметани)
50 г цукру.

Радимо також приготувати кавовий лікер.

Як приготувати кавовий десерт під вершковою хмаринкою

Розчинити желатин у холодній воді, довести до кипіння в невеликій каструлі постійно помішуючи, додати коричневий цукор і каву, вилити у склянки або кавові горнята.
Охолодити желе протягом 6 год, коли застигне, прикрасити  збитими з цукром вершками.

Скуштуйте також шоколадно-кавовий пиріг з малиною.
Якщо вам сподобався рецепт кавового десерту під вершковою хмаринкою, напишіть про це у коментарях.
Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on Twitter1Share on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook73Print this pageEmail this to someone

Комментариев нет:

Отправить комментарий