Кавовий десерт під вершковою хмаринкою
Простий, швидкий, смачний десерт,
який до снаги приготувати навіть дітям, а смакуватиме передовсім
дорослим. Радимо приготувати усім, хто любить каву.
5 ч. ложок желатину
0,5 л води
50 г коричневого цукру.
Для соусу: 150 г жирних вершків (сметани)
50 г цукру.
Радимо також приготувати кавовий лікер.
Охолодити желе протягом 6 год, коли застигне, прикрасити збитими з цукром вершками.
Скуштуйте також шоколадно-кавовий пиріг з малиною.
Якщо вам сподобався рецепт кавового десерту під вершковою хмаринкою, напишіть про це у коментарях.
Інгредієнти для кавового десерту
150 г міцної кави5 ч. ложок желатину
0,5 л води
50 г коричневого цукру.
Для соусу: 150 г жирних вершків (сметани)
50 г цукру.
Радимо також приготувати кавовий лікер.
Як приготувати кавовий десерт під вершковою хмаринкою
Розчинити желатин у холодній воді, довести до кипіння в невеликій каструлі постійно помішуючи, додати коричневий цукор і каву, вилити у склянки або кавові горнята.Охолодити желе протягом 6 год, коли застигне, прикрасити збитими з цукром вершками.
Скуштуйте також шоколадно-кавовий пиріг з малиною.