Крем, що задовольнить смак найвередливіших ласунів. Скуштуйте - вам сподобається!
Приготований
за цим рецептом крем, виходить дуже ніжним, повітряним. Ним можна
перемазувати торти, наповнювати еклери, задобрювати тістечка. Спробуйте -
і, можливо, він стане вашим улюбленим. Якщо вам сподобався…
jisty.com.ua|Автор: admin
Масляний крем на молоці та яйцях
Приготований за цим рецептом крем,
виходить дуже ніжним, повітряним. Ним можна перемазувати торти,
наповнювати еклери, задобрювати тістечка. Спробуйте — і, можливо, він
стане вашим улюбленим.
3 ст. ложки цукру
2 яйця
150 мл молока.
Радимо також приготувати яблучний пиріг із заварним кремом.
В окремій каструльці злегка збити вінчиком яйця і, не припиняючи збивати, влити сюди ж тонкою цівкою гаряче молоко з цукром. Цю суміш довести майже до кипіння, потім охолодити до кімнатної температури.
Збити масло, не припиняючи збивати, поступово ввести невеликими порціями охолоджений молочний сироп і збити пишного крему.
Скуштуйте також торт «Наполеон» із заварним кремом.
Якщо вам сподобався рецепт масляного крему на молоці та яйцях, напишіть про це у коментарях.
Інгредієнти для масляного крему
200 г масла3 ст. ложки цукру
2 яйця
150 мл молока.
Радимо також приготувати яблучний пиріг із заварним кремом.
Як приготувати масляний крем на молоці та яйцях
Налити в каструлю молоко, додати цукор і, помішуючи, довести до кипіння.В окремій каструльці злегка збити вінчиком яйця і, не припиняючи збивати, влити сюди ж тонкою цівкою гаряче молоко з цукром. Цю суміш довести майже до кипіння, потім охолодити до кімнатної температури.
Збити масло, не припиняючи збивати, поступово ввести невеликими порціями охолоджений молочний сироп і збити пишного крему.
Скуштуйте також торт «Наполеон» із заварним кремом.