пятница, 30 октября 2015 г.

Масляний крем на молоці та яйцях

Крем, що задовольнить смак найвередливіших ласунів. Скуштуйте - вам сподобається!
Приготований за цим рецептом крем, виходить дуже ніжним, повітряним. Ним можна перемазувати торти, наповнювати еклери, задобрювати тістечка. Спробуйте - і, можливо, він стане вашим улюбленим. Якщо вам сподобався…
jisty.com.ua|Автор: admin
 
 

Масляний крем на молоці та яйцях

Приготований за цим рецептом крем, виходить дуже ніжним, повітряним. Ним можна перемазувати торти, наповнювати еклери, задобрювати тістечка. Спробуйте — і, можливо, він стане вашим улюбленим.

Інгредієнти для масляного крему

200 г масла
3 ст. ложки цукру
2 яйця
150 мл молока.

Радимо також приготувати яблучний пиріг із заварним кремом.

Як приготувати масляний крем на молоці та яйцях

Налити в каструлю молоко, додати цукор і, помішуючи, довести до кипіння.
В окремій каструльці злегка збити вінчиком яйця і, не припиняючи збивати, влити сюди ж тонкою цівкою гаряче молоко з цукром. Цю суміш довести майже до кипіння, потім охолодити до кімнатної температури.
Збити масло, не припиняючи збивати, поступово ввести невеликими порціями охолоджений молочний сироп і збити пишного крему.

Скуштуйте також торт «Наполеон» із заварним кремом.
Якщо вам сподобався рецепт масляного крему на молоці та яйцях, напишіть про це у коментарях.
Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on Twitter1Share on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook25Print this pageEmail this to someone

Комментариев нет:

Отправить комментарий