http://jisty.com.ua/biloruska-kartoplyana-babka-kuchmok/
Білоруська картопляна бабка «Кучмок»
Один з варіантів
рецептів білоруської картопляної бабки — цього разу з реберцями,
печерицями та твердим сиром. Страва цілком самодостатня й універсальна —
і на щодень підійде, і на святковому столі виглядатиме ефектно. А якщо
подати «Кучмок» з грибним чи сирним соусом, то гостей просто за вуха не
відтягнеш!
800 г свинячих реберець
800 г бекону
5 яєць
2 цибулини
500 г грибів
200 г твердого сиру
6 ст. ложок панірувальних сухарів
4 ст. ложки борошна
сіль, перець, зелень на смак.
Спробуйте ще приготувати білоруську бабку з грибами та фаршем.
Реберця запекти в духовці.
Печериці порізати і підсмажити.
Бекон порізати скибочками.
У глибоке деко по черзі викладати: скибочки бекону, шар картоплі, м’ясо, зняте з реберець, печериці, знову шар картоплі і зверху порізаний бекон.
Поставити в розігріту духовку і запікати при температурі 180 градусів приблизно 30 хв.
Подавати з грибним або сирним соусом.
Радимо також прочитати рецепт картопляного рулету з фаршем.
Якщо вам сподобався рецепт білоруської картопляної бабки, напишіть про це в коментарях.
Інгредієнти для картопляної бабки «Кучмок»
2 кг картоплі800 г свинячих реберець
800 г бекону
5 яєць
2 цибулини
500 г грибів
200 г твердого сиру
6 ст. ложок панірувальних сухарів
4 ст. ложки борошна
сіль, перець, зелень на смак.
Спробуйте ще приготувати білоруську бабку з грибами та фаршем.
Як приготувати картопляну бабку з м’ясом, печерицями та сиром
Картоплю та цибулю потерти на дрібну тертку, додати панірувальні сухарі та яйця, посолити й поперчити.Реберця запекти в духовці.
Печериці порізати і підсмажити.
Бекон порізати скибочками.
У глибоке деко по черзі викладати: скибочки бекону, шар картоплі, м’ясо, зняте з реберець, печериці, знову шар картоплі і зверху порізаний бекон.
Поставити в розігріту духовку і запікати при температурі 180 градусів приблизно 30 хв.
Подавати з грибним або сирним соусом.
Радимо також прочитати рецепт картопляного рулету з фаршем.