суббота, 24 октября 2015 г.

Білоруська картопляна бабка «Кучмок»

http://jisty.com.ua/biloruska-kartoplyana-babka-kuchmok/


Білоруська картопляна бабка «Кучмок»

Один з варіантів рецептів білоруської картопляної бабки — цього разу з реберцями, печерицями та твердим сиром. Страва цілком самодостатня й універсальна — і на щодень підійде, і на святковому столі виглядатиме ефектно. А якщо подати «Кучмок» з грибним чи сирним соусом, то гостей просто за вуха не відтягнеш!

Інгредієнти для картопляної бабки «Кучмок»

2 кг картоплі
800 г свинячих реберець
800 г бекону
5 яєць
2 цибулини
500 г грибів
200 г твердого сиру
6 ст. ложок панірувальних сухарів
4 ст. ложки борошна
сіль, перець, зелень на смак.

Спробуйте ще приготувати білоруську бабку з грибами та фаршем.

Як приготувати картопляну бабку з м’ясом, печерицями та сиром

Картоплю та цибулю потерти на дрібну тертку, додати панірувальні сухарі та яйця, посолити й поперчити.
Реберця запекти в духовці.
Печериці порізати і підсмажити.
Бекон порізати скибочками.
У глибоке деко по черзі викладати: скибочки бекону, шар картоплі, м’ясо, зняте з реберець, печериці, знову шар картоплі і зверху порізаний бекон.
Поставити в розігріту духовку і запікати при температурі 180 градусів приблизно 30 хв.
Подавати з грибним або сирним соусом.

Радимо також прочитати рецепт картопляного рулету з фаршем.
Якщо вам сподобався рецепт білоруської картопляної бабки, напишіть про це в коментарях.
Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on Twitter1Share on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook14Print this pageEmail this to someone

Комментариев нет:

Отправить комментарий